Decorbouw

Meer weten?
Rimko Verver
Directeur Creastand

Wij vertalen beursdoelstellingen naar creatieve en praktische ontwerpen

Decorbouw

De juiste indruk creëer je met decor waarover is nagedacht. Creastand is een professional op het gebied van decorbouw. Ons team weet de gewenste sfeer te creëren en heeft oog voor detail. Wij bouwen naast standaard decors op locatie die economisch zeer aantrekkelijk zijn, ook unieke decors op maat. Ons geheim? Wij overtreffen graag de verwachtingen van klanten.

Onze decorbouwers dragen zorg over alle gewenste apparatuur en presentatiemiddelen die nodig zijn voor de juiste sfeer. Om dit te realiseren, werken wij nauw samen met ervaren specialisten in beeld-, licht- en geluidstechniek. Wij bouwen ruimtes met een unieke uitstraling, die geen last hebben van omgevingsfactoren en die zelf ook geen overlast veroorzaken.

Iedere unit wordt zorgvuldig gebouwd met vervangbare presentatiewanden en eigentijds presentatiemateriaal. Hierdoor zijn onze decors geschikt voor elke online presentatie en vergadering. 

Ben jij net zo enthousiast als wij? Neem gerust contact op!

 

Benieuwd hoe wij werken?

Werkwijze

Als wij een nieuw ontwerp creëren op basis van de beursdoelstellingen van een opdrachtgever, dan houden wij ook rekening met projectgerichte omstandigheden. Ben je nieuwsgierig naar onze werkwijze?

Meer weten?
Rimko Verver
Directeur Creastand
Stel je vraag